Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.
Αρχική Σελίδα Προϊόνταμέσος μηχανισμός διανομής τάσης

15KV - εσωτερικό μέταλλο 24KV - ντυμένο/μηχανισμός διανομής εναλλασσόμενου ρεύματος διακοπτών μετάλλων

15KV - εσωτερικό μέταλλο 24KV - ντυμένο/μηχανισμός διανομής εναλλασσόμενου ρεύματος διακοπτών μετάλλων

15KV - 24KV Indoor Metal - Clad /  Metal- Switch   AC Switchgear
15KV - 24KV Indoor Metal - Clad /  Metal- Switch   AC Switchgear

Μεγάλες Εικόνας :  15KV - εσωτερικό μέταλλο 24KV - ντυμένο/μηχανισμός διανομής εναλλασσόμενου ρεύματος διακοπτών μετάλλων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Tianan Electric
Πιστοποίηση: ISO9001:2000, IEC 60265-1, IEC 6227-1
Αριθμό μοντέλου: KYN28A-24
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΜΟΝΆΔΑ
Τιμή: Pending
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη κασετίνα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 Σύνολα ανά έτος
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ονομαστική τάση: 15KV-24V Ύψος: μέχρι 1, 000m
Διάσταση: 1000×1900×2300 εφαρμογή: Υποσταθμός, οικοδόμηση
Υψηλό φως:

ντυμένος μηχανισμός διανομής μετάλλων

,

μέσος μηχανισμός διανομής τάσης

15KV - εσωτερικό μέταλλο 24KV - ντυμένο/μηχανισμός διανομής εναλλασσόμενου ρεύματος διακοπτών μετάλλων

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

a. Το προϊόν σχεδιάζεται στη συνδυασμένη δομή, και συναρμολογείται με το καρύδι καρφιών και την υψηλής αντοχής σύνδεση μπουλονιών. Η περίφραξη αποτελείται από το επαργυλωμένο πιάτο χάλυβα ψευδάργυρου με το πάχος 2mm που εισάγεται από την Ελβετία. Το παραθυρόφυλλο αποτελείται από υψηλό - η ποιότητα cold-roll τα φύλλα χάλυβα και υιοθετεί τη διαδικασία ηλεκτροστατικού ψεκασμού σκονών ρητίνης. Έχει την ελκυστική εμφάνιση, την κατάλληλες εγκατάσταση και τη συντήρηση.

 

b. Η επιτροπή υποβάλλεται σε επεξεργασία και μέσω του εισαγόμενου εξοπλισμού αριθμητικού ελέγχου, έτσι ώστε ο μηχανισμός διανομής είναι χαμηλότερος από τα ίδια είδη μηχανισμού διανομής σε βάρος και καλύτερος στη μηχανική δύναμη. Η περίφραξη είναι IP4X στην κατηγορία προστασίας. Ο μηχανισμός διανομής έχει την υψηλή ακρίβεια, και είναι κατάλληλος για τη συνέλευση και την υλική ενοποίηση.

 

c. HV τα διαμερίσματα είναι απομονωμένα μεταξύ τους. Κάθε διαμέρισμα HV είναι εξοπλισμένο με το πιάτο ανακούφισης πίεσης στην κορυφή για να εξασφαλίσει ότι το εσωτερικό ελάττωμα τόξων δεν ασκεί καμία επίδραση στα διαμερίσματα γειτόνων και εγγυάται την ασφάλεια του εξοπλισμού και τα διαμερίσματα personnel.HV και της LV του μηχανισμού διανομής σφραγίζονται καλά. Υπάρχει αυτοθερμενόμενη συσκευή στο διαμέρισμα HV για να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια του μονωτή είναι ξηρά στο μηχανισμό διανομής.

 

d. Την πόρτα του μηχανισμού διανομής μπορεί να ανοίξουν. Προκειμένου να εξασφαλιστούν η ασφάλεια προσωπικού, όλες οι κανονικές διαδικασίες συμπεριλαμβανομένου ανοικτού και να κλείσουν του διακόπτη, η λειτουργία της ώθησης της χειράμαξας διακοπτών «» στη θέση, η λειτουργία της απόσυρσης «στη δοκιμή» ή «της αποσύνδεσης» της θέσης, και να ανοίξουν και να κλείσουν της επιχωμάτωσης του διακόπτη πρέπει για να γίνουν όταν κλείνουν τις πόρτες του διαμερίσματος HV.

 

e. Ο μηχανισμός διανομής διαιρείται σε δωμάτιο χειραμαξών, δωμάτιο μπαρών τροφοδότησης, δωμάτιο καλωδίων, δωμάτιο ηλεκτρονόμων και θάλαμο ελέγχου. Υπάρχει παραθυρόφυλλο επιχωμάτωσης μετάλλων στο πίσω μέρος του δωματίου χειραμαξών. Μετά από να αποσύρει τη χειράμαξα, το παραθυρόφυλλο θα κλείσουν αυτόματα. Οι δευτεροβάθμιες επαφές θα είναι ανοικτές ή έκλεισαν όταν είναι η χειράμαξα μέσα ή έξω. Το δωμάτιο μπαρών τροφοδότησης είναι χωρισμένο από άλλα δωμάτια. Το δωμάτιο καλωδίων βρίσκεται στο πίσω κατώτατο σημείο του μηχανισμού διανομής, το οποίο θα είναι κατάλληλο για τη ρύθμιση των εισερχόμενων και εξερχόμενων καλωδίων. Επί της ουσίας του δωματίου καλωδίων, υπάρχει μια μπάρα τροφοδότησης επιχωμάτωσης. Το δωμάτιο και ο θάλαμος ελέγχου ηλεκτρονόμων βρίσκονται στην προηγούμενη κορυφή του μηχανισμού διανομής.

 

f. Όταν οριζόντιο clapboard και clapboard στο δωμάτιο μπαρών τροφοδότησης σύρονται, θα είναι πολύ κατάλληλο να συνδεθεί η κύρια μπάρα τροφοδότησης, να εγκατασταθεί και να διατηρηθεί το καλώδιο, ο διακόπτης επιχωμάτωσης, η καλύπτρα αστραπής, το CT, κ.λπ. στο μέτωπο του μηχανισμού διανομής.

 

g. _μηχανισμός διανομής επιτροπή είμαι εξοπλίζω με παρατήρηση παράθυρο μέσω που «» ή «από» κουμπί διακόπτης χειράμαξα και μηχανικός θέση δείκτης μπορώ είμαι παρατηρώ, καθώς επίσης και ενέργεια αποθηκεύω ή ενέργεια απελευθερώνω ελατήριο δείκτης. Το παράθυρο παρατήρησης μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανοίξει και κλειστού κυκλώματος διακόπτης και αποθηκεύει την ενέργεια με το χέρι.

 

h. Οι αντιστοιχίες χειραμαξών με τη μόνωση των μερών του μηχανισμού διανομής, ενδασφάλιση είναι ασφαλείς, αξιόπιστες και εύκαμπτες. Η χειράμαξα έχει το σπάσιμο, δοκιμή, λειτουργούσα θέση στο μηχανισμό διανομής, όλες οι θέσεις έχουν τη συσκευή εντόπισης για να εξασφαλίσουν αξιόπιστη ενδασφάλιση.

 

i. Η ζωντανή μπάρα τροφοδότησης υιοθετεί το heat-shrinkable δακτύλιο που τίθεται στο θαλαμίσκο, η μπάρα τροφοδότησης είναι χαλκός, και η σύνδεση είναι επικασσιτερωμένη.

 

Παράμετροι

 
Στοιχείο Μονάδα Παράμετροι
Εκτιμημένη τάση (μέγιστη λειτουργούσα τάση) kV 24
Εκτιμημένο επίπεδο μόνωσης 1min η συχνότητα ισχύος αντιστέκεται την τάση kV 65
Η ώθηση αστραπής αντιστέκεται την τάση kV 125
Εκτιμημένη συχνότητα Hz 50
Εκτιμημένο κύριο ρεύμα μπαρών τροφοδότησης Α 630,1250,1600,2000,2500,3150
Εκτιμημένο ρεύμα μπαρών τροφοδότησης κλάδων Α 630,1250,1600,2000,2500,3150
4s θερμικό ρεύμα σταθερότητας (r.s.m) Κα 16,20,25,31.5
Εκτιμημένο δυναμικό ρεύμα (αιχμή) Κα 40,50,63,80
Επίπεδο προστασίας IP4X
Διάσταση (Width*Depth*Height) χιλ. 1000×1900×2300

15KV - εσωτερικό μέταλλο 24KV - ντυμένο/μηχανισμός διανομής εναλλασσόμενου ρεύματος διακοπτών μετάλλων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Tianan (Group) Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8618858073356

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα